Workshops voor ‘Stem en Presentatie’

 en 'Zen en zang'

 

Wil je beter leren zingen of spreken, je 'zangschroom' overwinnen of werken aan je zelfvertrouwen, uitstraling en presentatie?

 In deze workshop leer je op een creatieve, expressieve en spontane manier je stem van een andere kant te ontdekken. We werken vanuit fysiek en verbeelding en via oefeningen uit de Lichtenbergermethode aan techniek en presentatie. Door te bewegen en te spelen schakel je blokkerende gedachten uit en kom je veel dichter bij de  volledige potentie van je stem. Op deze wijze leer je je stemgebruik te verbeteren en met plezier en uitstraling te zingen.

 

In de workshops voor 'Zen en Zang' zal extra aandacht besteed worden aan de combinatie van zingen en met aandacht waarnemen

 

  

Data:

 

op dit moment heb ik geen workshops gepland, maar mail mij bij interesse.

 

 kijk voor meer informatie over de combinatie van Zen en Zingen hier

 

De kosten voor deze workshop bedragen 50 euro / 30 euro (kleine beurs)inclusief koffie en thee

De workshop heeft 6 tot 10 deelnemers

 

 

kijk voor meer informatie over de combinatie van Zen en Zingen hier

 

bij alle workshops zijn ook mensen met zingangst, zonder ervaring of mensen die aan hun zelfvertrouwen willen werken via de stem/ het zingen van harte welkom! Meer over de zingangst vindt je ook in mijn blog over 'Zangschroom of zingangst' 

 de meeste workshops en cursussen worden gegeven in Delft centrum.

 
reacties van deelnemers:
"Christina is een positieve, energieke en vakbekwame docent die iedereen ongeacht welk niveau aan het zingen krijgt. De ochtend van een workshop staat in het teken van het openen en ontspannen van de stem met de groep aan de hand van beweging en lol. In de middag is er tijd voor individuele begeleiding. Het is ongelooflijk mooi om te zien én te horen hoe snel Christina de deelnemers over hun angst of blokkades of spanning heen helpt. Aan het einde van de workshop loop je met een hoofd vol kennis zingend de deur uit!"

“Ik heb bij Christina een zangworkshop gevolgd. Zij geeft op speelse eigenwijze manier les waarbij ik geleerd heb om met mijn hele lijf te zingen en het denken een beetje achterwege te laten. Daardoor kon ik vrijer zingen en mijn keel ontspannen. En het was ook heel leuk om in een klein groepje van elkaar te leren,  en voor en met elkaar te zingen.”
 

Inschrijving en voorwaarden

Inschrijven is mogelijk per email info@christinavoltl.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en de datum van de gewenste workshop.

U ontvangt een bevestiging per mail.

Annulering:
Bij annulering vanaf een week van te voren  betaalt u het hele bedrag ongeacht de oorzaak. Wel kan u een ander aandragen ter vervanging of indien van toepassing een vervanger regelen via de wachtlijst.

Annulering vanuit de docente: voor de verschillende workshops is een minimum aantal deelnemers nodig. Christina Völtl is gemachtigd de workshop af te gelasten indien er te weinig deelnemers zijn als ook bij ziekte. U krijgt uiteraard uw bedrag teruggestort.