Zanglessen en stemcoaching in het centrum van Delft

 

Ik ben klassiek geschoold maar geef al vele jaren in allerlei stijlen zangles aan zangers van alle niveaus.

Mijn lessen zijn gebaseerd op een combinatie van mijn klassieke zangstudie en de

Lichtenberger Methode.

 

Sinds ik jaren geleden via Ingrid Voermans de 'Lichtenbergmethode' ontdekte en de fenomenale werking ervan, gebruik ik deze ook in mijn zanglessen. Meestal beginnen de lessen met het werken aan de stemklank via deze methode en gebruik ik het tweede deel voor het behandelen van een lied dat je zelf kunt meenemen of dat we samen uitzoeken.

Maar het is ook mogelijk om alleen met oefeningen uit deze methode te werken aan je persoonlijke ontwikkeling / eventueel ook in combinatie met een coachingtraject. Kijk daarvoor hier

 

Meer informatie over de werkwijze en werking van de Lichtenbergermethode staat hier.

 

 Interesse? Bel of mail dan om een afspraak voor een proefles te maken. Dat kan via info@christinavoltl.nl of 0623893850

Een proefles duurt 60 minuten, kost 60 euro en is de makkelijkste manier om te kijken of het 'klikt' en bevalt.

 

Mijn studio bevindt zich aan het Rietveld, op loopafstand van tramhalte en treinstation. Voor autoreizigers bied ik gratis parkeermogelijkheid.

 

  Tarieven begin 2024 zijn:

 

– individuele zangles 60 minuten: 55 euro

 

– individuele zangles 45 minuten: 45 euro

 

Een duoles is ook mogelijk, deze duurt 60 minuten en kost 30 euro per persoon.

 

 

Leerlingen over Christina's werkwijze/lessen:

 

 "Prettige les met vooral veel aandacht voor wat goed gaat, zodat je er naast vorderingen in de zangtechniek ook zelfvertrouwen, motivatie en vooral plezier aan overhoudt!"

 

 "Christina is een professionele en energieke docente. Je leert zingen met je hele lijf. Ik kom altijd met veel energie uit de les. Ik zing ook veel gemakkelijker (solo) voor een groep, omdat de manier van lesgeven erop is gebaseerd dat je van je stem leert houden."

 

"Haar belangrijkste kwaliteit als zangdocente is, dat zij in staat is aan iedere leerling de individuele gereedschappen, de ruimte en het vertrouwen te geven, die het hem mogelijk maken grenzen te verleggen en zo het beste uit zichzelf en zijn stem te halen."